| | | |

Els Premis EmprendeXXI repartiran 800.000 euros entre les empreses innovadores de base tecnològica

Oberta la convocatòria per a la 17a edició dels Premis EmprendeXXI, que cerquen startups innovadores i de base tecnològica amb un elevat potencial de creixement, amb menys de tres anys de trajectòria.

Els Premis EmprendeXXI, iniciativa de Caixabank i Enisa, amb la col·laboració a les Illes Balears de l’IDI i de la Fundació Bit, repartiran més de 800.000€ en premis en aquesta edició. A més, ofereixen l’oportunitat d’assistir a programes de formació i la possibilitat d’establir networking a nivell internacional.

Des de la seva creació fa 17 anys, els Premis EmprendeXXI han premiat més de 500 empreses i han invertit més de 8,3 milions d’euros en premis i accions a Espanya i Portugal.

En aquesta edició, les candidates optaran a:

  • 19 guardons a nivell territorial que generin major impacte al territori. Els guanyadors rebran un premi de 6.000€
  • 6 premis de 12.000 euros a les millors solucions als reptes plantejats sobre el planeta, el benestar, el talent, les ciutats, l’economia i el gaudi.
  • 2 accèssits especials, el premi Sostenibilitat i el DeepTech a la innovació més disruptiva, dotats amb 9.000€.

A més, els guanyadors tendran accés al programa d’acompanyament internacional Moonshot Thinking for Entrepreneurs impartit per ESADE, així com podran participar a l’Investors Day EmprendeXXI on mantindran contacte amb inversors i empreses interessades a col·laborar amb el sistema emprenedor. Finalment, accediran a la comunitat AlumniXXI, punt de trobada per a l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències entre totes les empreses participants a EmprendeXXI.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 12 de desembre.

Més informació i inscripcions

Entrada similar