Formació en línia


Iemprèn ofereix una plataforma de cursos per a empreses i emprenedors totalment en línia i gratuïta. 

Gràcies a la flexibilitat que permet la formació en línia, et podràs planificar l’aprenentatge on i quan vulguis. 

Els cursos compten amb una terminologia molt didàctica i senzilla per aclarir les qüestions més rellevants tant per a la posada en marxa d’un projecte com per a la incorporació de la digitalització o de la sostenibilitat en el negoci. 

Coneix la programació de jornades, tallers i cursos gratuïts per emprendre a la secció de jornades i tallers o a la de webinars.

Per poder accedir als cursos gratuïts per a empreses i emprenedors és necessari que et registris en el Portal formació, o si ja tens compte, accedeix-hi: Accedir al portal formació.

Curs bàsic per emprendre


Curs bàsic per emprendre: ofereix les nocions bàsiques per iniciar una empresa amb èxit. 

El contingut del curs s’estructura en 18 blocs sobre l’anàlisi de la idea, el model de negoci, i les diferents parts que conformen un pla d’empresa. A cada bloc trobaràs un vídeo, un document explicatiu, i un test per valorar el coneixement adquirit.

Accedir al portal formació

Curs de sostenibilitat empresarial


Curs de sostenibilitat empresarial: la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic s’ha convertit en una prioritat per a la societat, institucions i empreses. Aquesta inquietud per tenir models de negoci més sostenibles ha contribuït a fer un punt diferenciador en el mercat.

Accedir al portal formació

Curs de digitalització empresarial


Curs de digitalització empresarial: un dels motius principals per digitalitzar el teu negoci és l’estalvi de costos i de temps, però n’hi ha més. Digitalitzar el negoci et permet identificar tots els processos necessaris per al creixement de l’empresa.

Accedir al portal formació