|

Formentera celebra la III Fira d’Ocupació i Emprenedoria per posar en contacte empreses, persones desocupades i entitats

L’IDI participa a la III Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera que tendrà lloc el proper dia 10 d’abril de 2024 de 9,30 a 15,30 hores, al ‘Jardí de ses Eres’ i ‘Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’, a Sant Francesc de Formentera.

En aquesta edició hi participa el Cap del Servei d’Informació i Talent Empresarial de l’IDI, Pere Jiménez Creis, el qual impartirà dos tallers: “Com crear un model de negoci amb CANVAS” i “Estratègia de l’oceà blau o com fer irrellevant a la competència”, a més d’una xerrada informativa sobre el programa iemprèn de l’IDI.

El Consell Insular de Formentera, a través de l’Àrea de Desenvolupament Local i Formentera Impulsa, organitza la III Fira d’Ocupació de Formentera 2024, amb la finalitat d’establir sinèrgies entre les empreses, les diferents empreses i entitats públiques del món de l’àmbit de l’ocupació i la formació i les persones desocupades.

Les empreses disposaran d’un espai per exposar les seves ofertes, rebre els currículums dels candidats i fer-los entrevista ràpida.

Aquesta III Fira s’organitza conjuntament amb l’IES Marc Ferrer i el Servei d’Ocupació de Les Illes Balears (SOIB), amb la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera, la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) i amb la participació de diferents empreses.

Formulari de presentació de candidatures

Entrada similar