| | | |

Encara ets a temps de participar en els Reconeixements Top 101 Spain Up Nation

Fins al 15 de juliol pots participar en la primera edició d’aquests reconeixements que tenen com a objectiu distingir i donar suport a l’emprenedoria innovadora.

Les empreses TOP 101 que aconsegueixin arribar a la final obtindran el Segell TOP 101 Spain Up Nation a les empreses més innovadores i amb impacte en l’ecosistema emprenedor d’Espanya, una agenda de networking i sessions B2B amb inversors i inversores, formació a mesura, entrenament pitch deck (entrenaments per a sessions expresses). Al costat d’això, es beneficiaran de l’aprovació directa del grau d’innovació de la certificació de startups, mitjançant l’acreditació del reconeixement.

A més, les 19 empreses que resultin ambaixadores territorials Spain Up Nation gaudiran de la participació en esdeveniments de referència promoguts per ENISA i d’accions de comunicació específiques per a incrementar la seva visibilitat.

Els Reconeixements TOP 101 Spain Up Nation són fruit de la col·laboració entre l’Associació Espanyola d’Agències de Desenvolupament Regional (Fòrum ADR) i l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA) i, en aquesta edició la Conselleria d’Universitat, Recerca i Innovació, de la Junta d’Andalusia, a través d’Andalusia Emprèn, serà l’amfitriona.

Coneix les bases per participar

Inscriu-t’hi

Entrada similar