|

Obert el termini d’inscripció del concurs Ingenion al millor projecte emprenedor d’Eivissa

Ja està obert el termini d’inscripció del 4t concurs INGENION al millor projecte emprenedor 2023, organitzat per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. El certamen se celebrarà dins de les jornades organitzades amb motiu de la IX edició del Fòrum d’emprenedors Ingenion 2023, que tendrà lloc els dies 9 i 10 de novembre en el Centre Cultural de Jesús.

Els emprenedors amb un projecte empresarial amb seu fiscal a Eivissa es poden presentar al premi fins al dia 20 d’octubre a les 14.00 h.

Aquesta candidatura està dotada amb un total de 5.800 euros, tant amb diners com en espècie. El repartiment per premis és el següent:

1r premi: 3.000 euros en vals personalitzats per gastar en establiments del municipi de Santa Eulària des Riu, a més de 18 mesos d’assessorament empresarial.

2n premi: 1.500 euros en vals personalitzats per gastar en establiments del municipi de Santa Eulària des Riu, a més de 12 mesos d’assessorament empresarial.

3r premi: 500 euros en vals personalitzats per gastar en establiments del municipi de Santa Eulària des Riu, a més de 6 mesos d’assessorament empresarial.

Bases del concurs I inscripcions

Entrada similar