| | | |

Jornada de presentació del programa formatiu Acceleració de Startups de l’EOI

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya ha posat en marxa el Programa d’Acceleració de Startups de l’EOI. Es tracta d’un programa formatiu gratuït que donarà accés a 50 hores de formació híbrida: presencial (per a empreses de Mallorca), en línia (per a empreses de Menorca, Eivissa i Formentera), 10 hores de mentories personalitzades (online), assistència a esdeveniments, networkings, suport a l’accés a finançament i accés a xarxes internacionals de talent.

Amb aquest programa es pretén impulsar el creixement i el desenvolupament de pimes i autònoms en tres fases: formació, acceleració i cerca de finançament i connexió amb el teixit empresarial.

La jornada de presentació del programa tindrà lloc el dimarts 27 de febrer a les 11:00h a la Cambra de Comerç de Mallorca i comptarà amb la presència de José Antonio Caldés, director general d’Empresa, Autònoms i Comerç del Govern de les Illes Balears, qui explicarà en primícia una nova iniciativa d’acceleradora proposada per impulsar el creixement de les empreses de les Illes Balears.

Les places són limitades i estan enfocades a pimes i autònoms de les Illes que vulguin destacar entre la competència, fer créixer el negoci i accedir a possibles inversors, amb l’objectiu de millorar els seus productes o serveis.

Programa de la jornada

11:00 h. Obertura i benvinguda a càrrec de Carlos Bibiloni, cap de l’Oficina de Projectes de la Cambra de Comerç de Malloca.

11:05h. Explicació del programa formatiu Acceleració de Startups de l’EOI, a càrrec de José Manuel Santamans, director general d’INNDUX Learning.

11:25h. Explicació iniciativa Acceleradora de Pimes, José Antonio Caldés, director general d’Empresa, Autònoms i Comerç del Govern de les Illes Balears.

11:40h. Precs i preguntes.

11:55h. Clausura a càrrec de Celia Megías, gerent GSBIT.

12:00 h. Cafè i networking informal per als assistents.

Inscripcions

Entrada similar